Det lønner seg med EQUITY Prøv vår priskalkulator

Hvordan fungerer løsningen?

Med automatisk fakturaoppfølging og inkasso bruker du minimal tid på innfordring av utestående fordringer, men hvordan fungerer det?

Fakturer slik som du pleier
Du sender faktura gjennom økonomisystemet slik som du pleier, så fanger Equity opp all relevant data automatisk.

Unikt forløp for dine kunder
Hos oss får du en egen saksbehandler som foreslår et unikt forløp, slik at du får best effekt. Det betyr at vi skreddersyr debitor (din kunde) sin opplevelse med god informasjon, relevante påminnelser og purringer, slik at din kunde helst betaler før inkasso. Dersom vi får til det vil du raskere ha penger på konto, og din kunde vil slippe unødvendige avgifter og gebyrer.

Sømløs overgang til inkasso
Etter purring kan du sende varsel om at saken snart går til inkasso. Alle disse innstillingene er en del av tidslinjen du kan sette opp for hver enkelt kunde. På den måten blir oppfølgingen automatisert og overvåket av oss i Equity.

Siden vi har gitt gode påminnelser og kommet med tydelig informasjon, så blir overgangen til inkasso sømløs og uanstrengt. Vår inkasso avdeling vil da sikre at fordringer blir betalt på en profesjonell måte, slik at vi beskytter ditt omdømme og tar vare på kundene dine.

Kvalitetsrapport
I tillegg til dette sender vi også kvalitetsrapporter som visualiserer din likviditet og hvilke effekt Equity har for din bedrift. Denne rapporten følges også opp av saksbehandler slik at det gjøres optimaliseringer.

Fakturer som vanlig i ditt økonomisystem, så følger vi opp at alle dine kunder betaler, helt automatisk.

Flere fra Ofte stilte spørsmål

ALLE ARTIKLER