Det lønner seg med EQUITY Prøv vår priskalkulator

Hvordan bevarer Equity mine kunderelasjoner?

God likviditet gir deg økonomisk handlingsrom. Likevel mener vi ikke at dette skal gå på bekostning av våre viktigste relasjoner.

Vi tenker annerledes
2.1 millioner fakturaer ble sendt igjennom vår løsning i 2019, av disse ble 98.9% betalt før inkasso. Equity tenker fundamentalt annerledes sammenlignet med de aller fleste inkassobyrå i Norge.

Selskapet består av to juridiske enheter, den ene tar seg av betalingsoppfølging og finansiering, og den andre tar seg av inkassotjenestene. Da de fleste inkassobyråer har på sin agenda å tjene penger på betalte avgifter og gebyrer fra dine kunder, har vi bygd business modell hvor vi tar betalt for å gi din bedrift likviditet samtidig som vi tar vare på dine gode kunderelasjoner. Allikavel har vi en av markedets beste inkasso-løsninger på plass slik at du skal få betalt dersom det unntaksvis skulle gå så langt.

Unike muligheter som skaper trygghet
Som betalingsoppfølgingsbyrå har vi mulighet til å kjøre påminnelser før forfallsdato, og soft purring etter forfallsdato før til slutt sender inkassovarsel. Det gjør at dine kunder føler de blir fulgt opp på en ryddig måte, uten høye gebyrer.

Vårt fokus på å kommunisere godt for å få inn betalingene før inkasso, gjør at dine kunder slipper unødvendige avgifter og gebyrer. Vårt største fokus er å kunne møte de unike behovene til både deg og dine kunder, derfor har alle våre saksbehandlere høy utdannelse og relevant erfaring.

Din tildelte saksbehandler behandler saker både for deg og alle dine kunder, det gjør at personen kjenner til forholdene og behovene som kan oppstå.

Integrasjoner som speiler ditt økonomisystem
Over lang tid har vi utviklet gode integrasjoner som speiler ditt økonomisystem. Dette sikrer at all data stemmer ved at økonomisystemet alltid er hovedkilden. Dette betyr da at løsningen automatisk registrerer blant annet når og hvor mye kunden betaler, og vil gjøre endringer i den automatiske flyten basert på dette.

Når du ajourfører dine betalinger, sørger Equity for resten.

Flere fra Ofte stilte spørsmål

ALLE ARTIKLER