Det lønner seg med EQUITY Prøv vår priskalkulator

Hokas er nå Equity

Våre bedrifter blir nå samlet under ett nytt og felles navn: Equity. Vårt mål er å gi våre kunder likviditet og ta vare på deres gode relasjoner.

I 2019 ble 2,1 millioner fakturaer sendt igjennom vår løsning for fakturaoppfølging i Norge, og av disse ble 99% betalt før inkasso. Slik hjelper vi over 3,000 bedrifter å styrke likviditeten med raskere innbetalinger, og deres kunder som slipper unødvendige avgifter. Men verden endrer seg raskere enn noen gang. Bedrifter ønsker midlene tilgjengelig fortest mulig, men allikavel å møte kundenes behov. Vårt mål er å være en del av løsningen. Ved å utnytte mulighetene med ny teknologi og digitalisering, jobber vi med å utvikle fremtidsrettete løsninger slik at flere bedrifter kan ha mulighet til god likviditet som ikke går på bekostning av kunderelasjon.

Navnet Equity

Equity er et Engelsk ord som — satt opp mot ‘equality og justice’ — betyr å få det vi trenger for å lykkes basert på hvor vi er og hvor vi vil. Hvis vi som selskaper skal gjøre "likviditet" og "kundeforhold" til to ord som hører sammen, må vi møte hverandre — vi må møte behovene. For oss betyr Equity at ikke alle skal behandles likt, fordi der det er ulike behov er det ulike løsninger. Det er viktig at alle får den støtten de trenger, enten du er kreditor eller debitor. Derfor tar vi på oss ansvaret for å utvikle morgendagens løsninger for enklere likviditet.

Gir likviditet og tar vare på relasjoner

Ny teknologi gjør det mulig for oss å tilby moderne og fleksible løsninger for deg som kreditor. Se for deg betaling blir friksjonsfritt. Enten det skjer ved forfall, eller at det er behov for noen ekstra dager. Kunden føler seg ivaretatt, og beløpet er disponibelt selvom fakturaen ikke har blitt betalt ennå. Og alt skjer helt automatisk, slik at du kan gjøre de tingene du bør fokusere på. Dette er drømmen vi gjør til virkelighet. Slik at du kan få bedre likviditet og ta vare på dine kunderelasjoner, helt uten å tenke.

Flere fra Nyheter

ALLE ARTIKLER