Hvad kan du opnå ved at bruge Equity? Prøv vores prisberegner

Equity erklæring om cookies

Person data

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved vores brugerportal, indkøbskurve og betalingsløsninger m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.



Cookies

Vi bruger cookies, webservere/beacons og lignende teknologier (også kaldt "cookies") for at forbedre din oplevelse hos os. Vi bruger cookies på vores hjemmesider og i vores tjenester, såsom i vores brugerportal, indkøbskurve og betalingsløsninger. I denne erklæring om brugen af ​​cookies forklarer, hvordan vi bruger cookies, og de valg, du har med hensyn til vores brug.


Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der består af bogstaver og tal. Disse sendes fra Equity eller vores partneres hjemmesider og gemmes på din enhed som beskrevet nedenfor. Vi bruger flere typer cookies:

  • Sessionscookies er midlertidige cookies, der udløber, når du lukker din browser eller app

  • Vedvarende cookies er cookies, der forbliver, indtil du sletter dem, eller de udløber

  • Førstepartscookies er cookies, der bestemmes af den hjemmeside, du besøger

  • Tredjepartscookies er cookies, der er sat af et tredjepartswebsted

  • Web beacons/beacons er små, gennemsigtige, grafiske billeder, som kan være i de e-mails, vi sender dig.

"Lignende teknologier" er teknologier, der gemmer information i din browser eller på din enhed på en måde, der ligner cookies eller beacons.

Cookies gør det muligt for vores hjemmeside og tjenester at huske dine handlinger og præferencer (såsom login, tekststørrelse og andre præferencer) over en længere periode, så du ikke behøver at indtaste dem igen, hver gang du vender tilbage eller går fra én hjemmeside til en anden.

Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger normalt cookies til at forbedre vores tjenester til dig. Nogle af vores tjenester er faktisk afhængige af cookies for at fungere, andre gør blot vores tjenester mere fleksible for dig. Generelt kategoriserer vi vores cookies og deres brug som beskrevet nedenfor:

Kernefunktionalitetscookies er absolut nødvendige for at tilbyde vores grundlæggende tjenester, for eksempel for at bruge vores betalingsløsninger eller vores brugerportal. Vores tjenester ville ikke fungere uden disse cookies.

Optimeringscookies giver os overordnede analytiske oplysninger om din brug af vores tjenester. De giver os mulighed for løbende at forbedre vores produkter, og er derfor også nødvendige. Vores produkter ville ikke være så fleksible uden disse cookies.

Præferencecookies giver os mulighed for at gemme dine præferencer, såsom dit valgte sprog, eller om vi skal udfylde dine oplysninger for dig. Uden denne type cookies ville vi ikke være i stand til at skræddersy vores tjenester efter dine præferencer. Disse cookies er nødvendige for at gøre din oplevelse hos os så smidig som muligt og er en del af kernen i vores tjenester.

Sikkerhedsrelaterede cookies holder vores tjenester og dine oplysninger sikre, såsom ved at hjælpe os med at opdage svindel og ved at beskytte dine oplysninger. Da dette er en væsentlig del af vores tjenester, er disse cookies nødvendige.

Marketingcookies forklares direkte nedenfor.

Equity bruger marketingcookies til at skræddersy og forbedre din oplevelse med Equity på vores hjemmeside, i marketingmails og i tredjepartsannoncer.

Marketing Automation: Cookies fra vores Marketing Automation-platform giver os mulighed for at være mere relevante i vores kommunikation med dig. Baseret på persondata, som brugeren frivilligt har givet, f.eks. via formular på vores hjemmeside, bruger Equity disse oplysninger til at forbedre sin evne til at levere mere relevant information på hjemmesiden og gennem markedsføringskanaler.

Analyser: Analytiske cookies indsamler information om, hvordan vores brugere er i kontakt med hjemmesiden og vores brugerportal, og giver os viden om generelle brugermønstre frem for information om individuelle brugere. Disse oplysninger hjælper os med at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og i vores brugerportal.

Annoncer: Online annonceringscookies indsamler oplysninger om dine aktiviteter og viste interesser på tværs af vores websted, som giver os mulighed for at vise relevante, målrettede annoncer gennem tredjepartskanaler (søgemaskiner, sociale medier og displayannonceringsnetværk).

Cookies vi bruger

Det er muligt, at vi muligvis skal opdatere denne cookieerklæring i fremtiden, og derfor opfordrer vi dig til at gennemgå denne cookieerklæring med jævne mellemrum for at holde dig opdateret om, hvordan vi bruger cookies. For at se en oversigt over præcis hvilke cookies vi bruger og vigtig information om dem (såsom vores formål med at bruge dem og hvor længe de opbevares), skal du klikke her.

Hvordan kan du kontrollere Equitys brug af cookies?

Din browser eller enhed vil normalt tilbyde indstillinger vedrørende brugen og omfanget af cookies, ud over de cookies, der i øjeblikket er gemt. Se venligst din browsers eller enheds brugeroplysninger for at læse om, hvordan du justerer dine indstillinger (eller se aboutcookies.org for mere information). Du kan for eksempel blokere alle cookies, kun acceptere førstepartscookies eller slette alle cookies, når du lukker din browser.

Vær opmærksom på, at nogle af de tjenester, vi tilbyder, ikke fungerer